torsdag, september 19, 2024

Catanzaro-Sassuolo 1-1: Livenyheter live

Datum:

• Välkommen till livesändningen av matchen mellan Catanzaro och Sassuolo, som en del av aktiviteterna under den första dagen i andra divisionen.20:00

• Ikväll blir den första matchen mellan Catanzaro och Sassuolo mellan den italienska ligan, första och andra divisionen och den italienska cupen. Efter att ha degraderats för första gången i historien från den första kategorin, återvänder Neroverdi-laget för att spela i andra divisionens mästerskap för första gången sedan 2012/13, då de avslutade säsongen på första plats i tabellen.20:00

• I den första matchen i Serie B slog Brescia Palermo med 1-0. Men i lördags vann Juventus Stabia med 3-1 i Bari, medan Salernitana och Südtirol båda vann med 2-1 över Cittadella respektive Modena. Matchen slutade oavgjort 2-2 mellan Pisa och Spezia. Förutom Catanzaro och Sassuolo kommer Cesena Carraresi, Cosenza Cremonese, Frosinone Sampdoria och Reggiana Mantova att spela samtidigt denna kväll.20:16

• Catanzaro ställer upp på planen i en 4-4-2-uppställning: Pigliacelli mellan stolparna; Setum, Antonini, Brighenti och Bonini i försvaret. På mittfältet hittar vi Cerisoli och Pagano på kanterna, med Petricione och Pontesso i mitten; Den anfallande tandemet signerades av Biasci-Iemello.20:07

• Sassuolo svarar på ett 4-2-3-1 sätt: Satalino – Toljan, Odental, Rumänien, Doig – Obiang, Buluka – Bajrami, Thorsvedt, Llorente – Mulatieri.20:09

• Serravallo Challenge kommer att hanteras av Forlis Marco Piccinini.20:10

• 1′

Låt oss komma igång! Första bollen körs av Sassuolo, idag i vitt.20:30

• 4′

Catanzaros rotation.20:34

• 6′

Sassuolo vinner matchens första hörna.20:36

• 7′

Ingenting av vetenskapen görs, men Neroverdien behåller besittningen.20:38

Se även  Fiorentina - Bologna: 1-0 Serie A 2021/2022. Slutresultat och kommentar till matchen
  • 8′

Sassuolo chans! Thorstveit försöker från utanför området, Pigliacelli avlyssnar!20:40

• 10′

Nu försöker programledarna bygga underifrån.20:40

• 11′

Gästerna vinner tillbaka bollen och försöker gå in i motståndarfältet och pressar Catanzaros försvar utanför.20:44

• 14′

Catanzaro inleder andra halvlek med stöd från Biacci för Emilo, hans högra fot är intressant men orsakar inga problem för Satalino.20:45

• 18′

Ytterligare en hörna för Sassuolo: Bajrami passerar ett inlägg, hemmalaget tacklar hotet och rensar bort bollen från sitt mål.20:49

• 20′

Catanzaro chans! Emilo snuddar bakom Biaschi från kanten, med vänsterfoten, stannar och skjuter mot mål: bollen hamnar utanför!20:51

• 23′

Catanzaro attackerar igen och försöker dra fördel av sidogatorna.20:53

• 24′

Petricione (Catanzaro) från Al-Raya: Sassuolo sveper och återupptar sedan spelet, men det är hemmalaget nummer 10 som stoppar spelet.20:54

• 25′

Passning under de första 25 minuterna av matchen: ställningen förblir 0-0.20:56

• 26′

Bajrami (Sassuolo) kommer tillbaka på vänsterfoten och skjuter från kanten, och Pigliacelli tar bollen.20:57

• 27′

Catanzaro igen! Emilo gör en vertikal passning in i området för Pagano, som frigör sin högra fot och nästan gör 1-0!20:57

• 29′

Gult kort till Thorstedt (Sassuolo), vilket stoppar Paganos match.20:59

• 32′

Catanzaro egendom.21:03

• 33′

Biasci (Catanzaro) försöker bryta igenom den alerta motståndarens försvar och stoppar attacken.21:04

• 35′

Gult kort även till Pontesso (Catanzaro) som begick ett taktiskt regelbrott på Bajrami.21:06

Se även  Venedig - Udinese: 1-2 Serie A 2021/2022. Slutresultat och kommentar till matchen
  • 38′

mål! Catanzaro 0-1 Sassuolo Mulatieris mål, skickat av Poloka i början av andra halvlek, gick in i straffområdet och satte sin högra fot förbi Pigliacellis mål!

Ta en titt på Samuel Mulatieris spelarprofil21:10

• 41′

Catanzaro försöker dra fördel av en hörna från Petricione, men krysset rensas.21:12

• 43′

Sassuolo kontrollerar bollen.21:13

• 44′

Utmärkt formulering från gästerna, sedan avleddes Bajramis högerfotsskott bakåt.21:15

• 45′

Sassuolo äger nu stadion och behåller besittningen.21:15

• 45′

Ett listigt lågt kors från Toljan in i området, väl försvarat av Catanzaro.21:16

• 45’+1′

Slut på första halvlek: Sassuolo leder med 1-0.21:17

• Ceravolos första halvlek slutade med att laget ledde med 1-0 till gästernas fördel. Catanzaro har ett bra upplägg och är nära att ta ledningen med Biasci och Pagano, men det var Sassuolo, som förbättrade sig markant i slutet av första halvlek, som slog Mulatieri efter en assist från Bulucca. 21:29

• Två gula kort hittills: för Thorstedt (Sassuolo) och Pontesso (Catanzaro).21:19

• 46′

nu kör vi igen! 21:32

• 49′

Sassuolo försöker oroa Catanzaro i vänsterfilen, men bollen hamnar längst ner i målet.21:37

• 53′

mål! Catanzaro 1-1 Sassuolo Ett mål från Pontisso, som utnyttjar Biaschis passning och är bra på att stjäla bollen i motståndarens område och gör kvitteringen!

Kolla in Simone Pontissos spelarprofil21:42

• 54′

Catanzaro släppt lös! Högerskott från målkanten av Biaschi, som var väldigt nära att göra mål!21:41

Se även  Mästare: Dzeko och Dumfries viker Plzen, Inter ok alla resultat - Sport
  • 56′

Buluka (Sassuolo) försöker reagera snabbt på Pontesso: hans skott med vänsterfoten är felaktigt och hamnar utanför mål.21:43

• 58′

Gult kort till Llorente (Sassuolo).21:45

• 59′

Dubbelbyte för Sassuolo, med Bajrami som kommer av för Lovato och Obiang för Callegara.21:46

• 62′

Sassuolo får en hörna.21:49

• 63′

Kors från Calligara (Sassuolo) rensar Catanzaro.21:50

• 65′

Möjlighet för husägare! Ett våldsamt skott från höger fot av Pagano (Catanzaro) från kanten av mål, men bollen passerade mål!21:53

• 67′

Gult kort till Odental (Sassuolo)21:54

• 70′

Tjugo minuter kvar plus förlängning: Catanzaro 1-1 Sassuolo.21:56

• 71′

Gult kort även till Petricione (Catanzaro) som begick ett regelbrott på Llorente.21:58

• 72′

Frispark för Sassuolo från cirka 20 meter. Calligara dyker upp på bollen: hans vänstra fot missar målet.21:59