Calhanoglu om Inzaghi: ”Hans misstag i derbyt, som Inter och Scudetto förlorade”

”Återkomsten av Rossoneri förändrade allt och tränaren gjorde fel förändringar”, sa playmakern i en tv-intervju. Förtydligande på kvällen: ”Jag misstolkade, jag skulle aldrig kritisera tränaren.”

Hakan Calhanoglu väljer Tevibo Sport, turkiska medier, för en intervju som går långt utöver Eid-uttalanden. Uppenbarligen pratar vi om Scudetto, som Inter förlorade. ”Först och främst måste jag säga att flytten från Milan till Inter var väldigt svår. Jag visste att jag skulle till det italienska mästarlaget, det var en möjlighet att ta vara på. Sedan vann inte laget jag gick till Scudetto för honom. från laget. Mitt tidigare lag: folk antydde att det var mitt misstag. Vårt mål nästa säsong är att vinna mästerskapet igen, jag är väldigt glad i Inter. Supporten från fansen hjälper mig också mycket. Jag spelade för Milan för fyra år, men ingen ropade mitt namn från läktaren, vilket händer varje gång jag gör det genom att värma upp inför matchen med Inter.Inter är mycket starkare än Milan även om vi förlorar mästerskapet.Detta derby var avgörande, vilket han plötsligt ändrades i den 75:e minuten efter att vi och Perisic byttes ut. Vi ledde med 1-0 och förlorade sedan med 2-1. Tränaren bidrog också till nederlaget. Jag sa till honom också.”

från Ibra

Calhanoglu berättar också om trakasserierna som Ibra tillägnade honom med anledning av Scudetto-festen i Milano. ”Han är en 40-årig man, jag skulle aldrig göra något sådant om jag var i den åldern. Han älskar att stå i centrum för uppmärksamheten, trots allt detta år har han inte spelat praktiskt men vill ändå locka uppmärksamheten från fansen. När jag var i Milano ringde han mig alltid. Han ville gå ut och äta middag med mig och åka motorcykel med mig. Jag respekterade honom och det här var för mig. Han skrev också om mig i sin bok: Han var tvungen att göra den eller hans bok skulle vara tom, men jag skulle inte svara honom, och bättre inte svara.”

Se även  I Paris pratar vi italienska!

klassrummet

Sent på onsdagskvällen försökte den turkiske mittfältaren förklara: ”Det är tydligt att en del av mina ord tolkades fel av vissa tidningar: jag har aldrig kritiserat en tränare, än mindre tränare Inzaghi som jag anser vara en bra tränare och som ville mig så illa. .” av förtroende. Om mina lagkamrater och lagkamrater hade en fantastisk säsong och vann två titlar så är det tack vare honom.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.