Slut på matchen: Cagliari – Verona 1-1 (31' Bonazzoli, 76' Slimana)16:56

Stor möjlighet för Cagliari med Luvombo som avslutade med huvudet, under Dawidovics ben, men hittade en stor utmaning från Montepo på väg.16:51

Byte i Verona med Tidjane Nüsslein som lämnar och Karol Swiderski kommer in.16:45

Ett byte i Cagliaris led, med Tommaso Augello som lämnar och Paolo Azzi kommer in.16:42

• 80'

Cabal blockerade Oristanios skott med vänsterfoten: på returen kunde han inte hitta Slimanas skott.16:41

• 76'

Mål! Cagliari – Verona 1-1 Ibrahima Slimana-mål! Ett inlägg från Viola, en retur från Cabal och ett direktskott från Slimana, som sköt Montepu med sin höger utanför området och gjorde kvitteringen.

Ta en titt på Ibrahim Suleimans spelarprofil16:36

• 73'

Ett tredje byte för Cagliari, med Nahitan Nandez som lämnar och Gaetano Oristanio kommer in.16:32

• 73'

En förändring i Cagliaris led, med Alessandro Diolas avgång och Ibrahim Suleimans inträde.16:32

• 73'

En förändring i Cagliaris led, med Antoine Macombo som lämnar och Matteo Prati kommer in.16:32

• 69'

Frispark på lång håll tagen av Lazovic: Skovet gjorde ett bra jobb med att blockera den utan några större problem.16:29

• 65'

Byte i Verona med Federico Bonazzoli som lämnar och Tomáš Suslov kommer in.00:27

• 62'

Snabb kontring från Verona som dyker upp i straffområdet med Lazovic: men Scovet gör ett bra jobb med att hypnotisera Scalas ytter och undvika en kvittering.16:51

• 59'

Cagliari attackerar med beslutsamhet och håller tydligt fast vid sina vanliga akrobatiska rörelser: men Veronas försvar lyckas hålla fast och undvika ytterligare faror.16:19

Se även  Champions League, dagens resultat: Real Union 1-0, Bayern Real 4-3

• 55'

Hörnspark för Cagliari, matchens tredje för det sardiska laget. Å andra sidan vann Verona med bara ett mål.16:17

• 50'

Darko Lazovic gör mål i ett tomt mål efter en assist från Duda: men Skala-mittfältarens mål dömdes bort för offside.16:10

• 47'

Andra halvan av Cagliari-Verona-matchen börjar!16:07

• 46'

Verona Center: Från Stefan Mitrovic till Darko Lazovic.16:06

• 46'

Byte i Cagliaris led: Eldor Shomurodov går ur, Nicola Viola kommer in.16:06

• Cagliari kan komma från bänken för att försöka återupprätta oavgjort: Gaetano och Oristanio är framför allt motiverade, men de håller också ett öga på Sviderski i Verona.15:51

• Det var inte precis en spännande första halvlek i Cagliari, men den var upplyst av en riktig pärla skapad av Bonazzoli: ett skott utanför bollen från Verona-anfallaren som öppnade matchen, som fram till dess hade varit något skymd. Hemmalaget försökte blygt återställa balansen i situationen, men första halvlek slutade oavgjort 0-1.15:50

• 45'+2'

Slut på första halvlek av matchen mellan Cagliari och Verona: Bonazzoli gör mål för gästerna.15:52

• 45'

Två minuters stopptid tillåts!15:48

• 44'

Ett bra ögonblick för Cagliari som letar efter en kvittering: en utmärkt språngbräda från den vanliga Luvombo som inte kan tjäna som Shomurodov vill, och lämnas ensam i straffområdet.15:47

• 40'

Bra kontring för Verona med Bonazzoli som flyttade Foloroncio perfekt: Den Napoli-ägda mittfältaren kan inte göra det andra målet mot Scovit, men Cagliari-målvakten är också bra när han går av.16:51

Se även  Nations League: Italien besegrade, Tyskland vann med 5-2 - Fotboll
  • 36'

En blyg reaktion från Cagliari som inte lyckades få ett påtagligt genomslag: Luvombo är utan tvekan den mest livliga, men samtidigt inte särskilt exakt.15:43

• 31'

Mål! Cagliari – Verona 0-1! Federico Bonazzoli nätverk! Utmärkt utgångspunkt från Nusslin nerför högerfilen: Scala-kanten skickar in ett inkommande kryss för att introducera Bonazzoli som från utsidan volleyar in och slår en mindre än perfekt Skovit. Gästförmån.

Ta en titt på Federico Bonazzolis spelarprofil15:43

Federico BonazzoliFederico Bonazzoli
  • 27'

Gult kort till Ondrej Duda.15:28

• 24'

En annan utmärkt utgångspunkt från Mitrovic, som misslyckades med att avsluta matchen ordentligt: ​​Cagliari försvarar med struktur och försöker återuppta spelet, förlitar sig framför allt på Luvombo.15:27

• 19'

Första hörnan för Verona: Mitrovic försöker från långt håll med högerfoten, men den går över ribban.15:21

• 16'

Cagliari är farliga igen, den här gången med Shomurodov, väl betjänt av Nandez: Uruguay-korset är korrekt, det uzbekiska poängen inte. 15:19

• 12'

Cagliaris första chans med Lapadula, som sköt bollen med vänsterfoten: Serdar gjorde bra för att rädda den sardiske mittfältarens poäng.15:15

• 8'

Matchen är väldigt fysisk: de två lagen studerar varandra, tar reda på lite om varandra och fokuserar framför allt på duellerna.15:10

• 5'

Fysiska problem för Mina: Cagliaris medicinska personal var tvungen att gå in på fältet för att få medicinsk behandling.16:51

• 1'

Första halvleken av Cagliari-Verona-matchen börjar!15:02

• I eran med tre poäng per vinst (sedan 1994/95) har Hellas Verona vunnit 10 av sina 17 matcher mot Cagliari i Serie A (4D, 3L), mer än något annat lag den här säsongen i tävlingen. I synnerhet, efter de två framgångarna i de två senaste matcherna mot Rossoblu i turneringen, kunde det venetianska laget vinna flera raka matcher mot denna motståndare för bara andra gången i toppturneringen efter att ha uppnått det mellan 1999 och 2013 (även tre i det här fallet).14:14

Se även  Dubbelblå prick i sjätte änden - OA Sport
  • Hellas Verona är obesegrade i sina åtta senaste Serie A-matcher mot Cagliari (5 segrar, 3D), och håller nollan i tre av sina fyra senaste matcher; Sardiniens senaste framgång går tillbaka till den 5 november 2017 (2-1 tack vare mål från Luca Cipitelli och Paolo Farago som svarade på ett mål från Bruno Zuculinis blå-gula).14:14

• Baronis val: Mitrovics debut från första minuten på anfallande mittfält med Folorunshu och Nuslin som fullbordade. I försvaret spelar Cabral på vänsterkanten med Chachua som betonar högerkanten.14:13

• Ranieri val: Shomurodov bekräftade tillsammans med Luvombo, båda backar Lapadula. På mittfältet ligger Nandez och Deola bredvid Makombo. Utrymme bakom Augello på vänster körfält.14:13

• Chiesa, Pirelli, Lazovic, Henry, Swiderski, Centonzi, Vinagre, Dani Silva, Suslov, Charles, Coppola, Cisse.14:11

• Pancina Cagliari: Radunovic, Aristi, Viola, Prati, Hatzidiakos, Oristaniou, Yankto, Viteska, Slimane, Aubert, Kingston, Azzi, Gaetano, Di Pardo.14:11

• Verona-formationen (4-2-3-1): Montipo – Czachoua, Dawidovic, Magnani, Caballe – Serdar, Duda – Mitrovic, Foloronccio, Noslin – Bonazzoli.14:09

• Cagliari-uppställning (4-3-2-1): Scovit – Zappa, Dossena, Mina, Augello – Nandez, Macombo, Diola – Luvumbo, Shomurodov – Lapadula.14:08

• Cagliari återvänder från en 0-1-förlust borta mot Monza, medan Verona återvänder från en 1-3-förlust hemma mot Milan.14:07

• Välkommen till livematchen i den 30:e omgången av den italienska ligan, där Cagliari och Verona möter varandra.14:05