torsdag, september 19, 2024

Cagliari-Roma 0-0, rapportkort: Dybala lyser, Sule och Le Vi misslyckas. En poäng var för De Rossi och Nicola

Datum:

Här är Champions League-rösterna för att förstå matchens flöde och få en första titt ur ett fantasyfotbollsperspektiv.

Cagliari rapportkort

Scovit 6 – Han svarar för närvarande på Sulleys och Pellegrinis försök.

Zappa 6 – Född som ytterback, spelar nu vid sidan av. Han täcker Azzis rygg och går in på fältet för att delta i manövern.

Vitiska 6 – Han håller sig mot Dovbeck med sina axlar och bröst. I väntan på att Mina och Palomino ska svara är han närvarande.

Luberto 6 – Säkerhet och trygghet. Idealisk skyddszonsförsvarare.

Azi 6 – Han kallade det ”Pendolino.” Han springer som en galning upp och ner på vingen och är punktlig i alla skeden av spelet.

Diola 6.5 – En grundläggande mittfältare med sin insats och intensitet utanför bollen. Motorcykel. Roma hade det kämpigt under hela första halvlek.

Följ 6 – Den klassiska mittfältaren framför försvaret som säkerställer ordning och reda. Bollhantering är mer än bra. (från 71′ Adoption 6 – Bra effekt, driver slutrepriser)

Marine 6.5 – Kvalitet på rörelser och beröringar. I första halvlek värmde han upp Svilars handskar, och i finalen skakade han ribban.

Munstycke 6 – Trycker på och hämmar Sullis kreativitet. Bravo.

Luvombo 6.5 – Cagliaris vitalitet och anfallsenergi. Han skapar kaos med sina berusande knep. (från 72′ Pavolitet 6 – Placerar tornet i mitten av området)

Liten 6,5 – Mer än bara en första anfallare, vi kan definiera honom som en offensiv mittfältare. Vi ser honom aldrig i straffområdet, men hans arbete för laget är viktigt, både med och utan boll. (från 86′ Lapadula Street)

Cagliari-Roma, italienska ligan 2024-25

Bildrättigheterna förbehålls Getty Images

Rom Rapportkort

Svilar 6.5 – Marins högerskott träffar ribban.

Läskunnighet 6 -Du är på ditt rapportkort, behåll din ranking. Låt oss inte ta bort en halv röst, men han måste nödvändigtvis förbättra sin korsning.

Mancini 6 – Lite oprecis de första 20/25 minuterna, sedan återfår han fokus och slår tillbaka attacker från Piccoli och Luvombo.

Ndica 6.5 – Kraftfull och nästan perfekt prestanda. Naturligtvis hjälper Sardines anfallsförmåga honom, men han gör inga misstag.

Angelo 6 – Bra match, men känslan är att han kan mycket mer.

Christanti 6 Första halvlek är okänd, andra halvlek är på en helt annan nivå.

Avgift 5,5 pund – Han har jättebra kvalitet, tyvärr saknar han förståelse för sina lagkamrater och dessutom lite andetag. (från 61′ Baldanzi 6 – Det går in och påverkar dess kvalitet)

Pellegrini 5.5 – Otillräcklig prestation från kaptenen, som kommer varje gång och släpper in ett ganska tungt mål i början av andra halvlek.

Zalewski 6.5 – Stora lungor, intressanta kryss och ett farligt skott. Roms starkaste initiativ kommer alla från sin egen sida. (från 69′ Dybala 6.5 – En överlägsen spelare, 10 minuter räcker för att Dovpik ska kunna göra mål. Vad skulle Roma göra utan honom?)

Dovpik 5.5 Väldigt ensam framtill, men ändå positiv med det Banker för följeslagarna. I den 80:e minuten skickade Dybala honom bollen för att göra mål i sitt första framträdande, men den träffade ribban direkt. (från 90′ Ibrahim Street)

det. De Rossi 6 -Mellan de nya spelarna som ska anpassas, Dybala-frågan som ska lösas och laget som har några frågetecken, är denna Roma fortfarande ett pågående arbete. Sonen till Ostia måste kavla upp ärmarna.