Brescia-Frosinone 1-3: Slutresultat och höjdpunkter

• Tack för att du såg den här matchen live med oss, vi ses nästa omgång i andra divisionen!18:08

• Frosinone når 45 poäng och bibehåller fördelen över andraplatsen upptagen av tandem som bildas av Reggina och Genua. Brescia håller sig 25 längder bort, +2 från spelområdet.18:07

• Frosinone vände en match som började bra för hemmalaget och gjorde öppningsmålet med Rodriguez, samt rörde nätet vid andra tillfällen genom att slå stolpen och ribban. Gästerna på tre minuter, med Moro och Insigne, vände ställningen och stängde övningen i andra halvlek tack vare Paez sigill.18:07

• 90′ + 5′

Matchen slutar: Brescia – Frosinone 1-3.18:07

• 90′ + 3′

Matchen är nästan stängd, endast slutsignal från domaren väntas.18:04

• 90′

Det blir 5 minuters återhämtning.18:02

• 87′

Bocic kommer också in i Moro.17:59

• 86′

I Fruscione inne i Cotalis Frappta.17:59

• 84′

Frosinone kontrollerar och kör nu stoppuret.17:56

• 79′

Gult kort till Papeete för farligt spel.17:51

• 76′

I Brescia inom Björkngrens Pace.17:50

• 76′

Mål! Brescia – Frosinone 1-3! Bayes nätverk. En hörnspark av Frosinone, bollen flyger över området och berörs av Van De Looi som ofrivilligt skickar Baez, den snabbaste avböjer bollen framför mål och sätter in den i nätet.

Titta på Jaime Báezs spelarprofil17:49

• 73′

Tempot i spelet avtog och båda lagen började känna sig trötta.17:45

• 70′

Ytterligare en förändring i Frosinone, i Insignes Lucioni.17:42

• 69′

Som ersättare i Brescia kommer Niemeijer in för Rodriguez.17:41

• 65′

Farlig breccia! Pesole styrde mycket bra från en hörna, och Torati vägrade.17:37

• 62′

Bayes för säkerhets skull.17:33

• 61′

Två byten också på Frosinone, Garritano går in i Mazzitelli.17:33

Se även  Live F1 / GP Spanien 2022, gratis träning 3: Leclerc före Sainz - Live
  • 59′

Van De Looi ersätter Viviani.17:31

• 59′

Två byten i Brescia, Bianchi ingrep till förmån för Ayè.17:31

• 54′

Gult kort till Viviani, fel på Mazitelli på mittfältet.17:26

• 53′

Frosinones tryck på denna start fortsatte in i andra halvlek.17:24

• 48′

Lolić gult kort, sen tackling på Papeete.17:19

• 46′

Andra halvlek börjar från Brescia – Frosinone. Det börjar om utan byten.17:17

• I en gnistrande första halvlek tar värdarna, efter att ha träffat stolpen och ribban, ledningen med Rodriguez, men ett och annat mål från Frosinone med Moro och Insigne vänder allt och får ledarna att gå före i första halvlek.17:03

• 45′ + 1′

Det blir halvtid: Brescia – Frosinone 1-2.17:02

• 45′

Det blir en minuts återhämtning.17:01

• 45′

Problem! Fallet börjar med att kontringen kommer in i området och Andrenacci hoppar och sparkar men slår utanför nätet.17:01

• 42′

Frosinones två överraskande mål ändrade farten i matchen. Breccia nu, slagen, täcker sig.16:59

• 40′

Mål! Brescia – Frosinone 1-2! Signera nätverk. En felaktig passning av Huard som snabbt släpper Insigne, anfallaren skär honom ansikte mot ansikte med Andrenacci med ett vinklat skott.

Titta på spelarprofilen för Roberto Insigne16:57

• 38′

Gult kort till Rodin, fel på Rodriguez på kanten av området.16:54

• 37′

Mål! Brescia – Frosinone 1-1! Moro nätverk. Lulic blandar sig, Moro med den senare kommer ansikte mot ansikte med Andrenacci hånade honom när tallriken avslutas.

Titta på Luca Moros spelarprofil16:53

• 36′

Försök att höja tyngdpunkten under dessa sista minuter till Frosinone.16:53

• 32′

Rodriguez gult kort, fel på Casso på kanten av området.16:48

Se även  Juventus försöker övertyga Rabiot om ytterligare 7 miljoner bonus
  • 28′

Frosinone-frispark, Mazitelli startar, skottet slutar nära stolpen till höger om Andrinacchi.16:43

• 26′

Gult kort till Björngren, fel på Rohden.16:42

• 22′

Frosinone försöker reagera med tunga passningar på trokaren, och Brescia är inte förvånad.16:38

• 18′

Mål! Brescia – Frosinone 1-0! Rodriguez nätverk. Avspark trokaren för Bjorkengren som gör en nick för Rodriguez, anfallaren framför mål måste bara sticka in den i nätmaskorna.

Se Pablo Rodríguezs spelarprofil16:35

Pablo Rodriguez
  • 17′

Värdlaget behåller bollen genom att starta rörelsen underifrån. Frosinone försvarar sig bra.16:33

• 12′

Rodriguez Cruz! Rodriguez korsade från djupet av Karadjic och slog sin nick och skickade bollen över ribban.16:28

• 8′

Brescia närmar sig målet! Plötsligt blir han nerslagen med vänsterfoten av Galazzi som hittar koordinationen och sparkar snabbt. Bollen går in i stolpen till vänster om Turati.16:24

• 5′

Andrinaci avslutar kaoset från kanten och är pigg.16:20

• 3′

Frosinone var direkt aggressiv i början av matchen.16:18

• 1 ’

Brescia – Kick off Frosinone. Koso domare.16:16

• Brescia på planen med Galazzi bredvid, Rodriguez på trokaren för att stödja Ayè. Framför Andrinacci spelar Papeete och Adornyi centralt, på sidorna av Karacic och Howard. I Frosinone attacktrion bildad av Insigne, Moro och Caso. Lulic är i kontrollrummet med Rohden och Mazzitelli som backar.15:42

• Formation Frosinone (4-3-3): Turati – Oyono, Kalaj, Ravanelli, Cotali – Lulic, Rohden, Mazzitelli – Insigne, Moro, Caso. Avbytare: Lauria, Lucioni, Garitano, Bocic, Szyński, Silvini, Monterici, Samperisi, Paez, Oliveri, Bruno, Frabotta.15:42

• Brescia-formationen (4-3-2-1) Andrinacci – Karadjic, Babete, Adorini, Howard – Pesoli, Viviani, Bjorkengren – Galazzi, Rodriguez – Aye. Subs: laserny. Mangraviter, Jallow, Peace; Van de Loy, Labuico; Niemeijer, Bianchi.15:33

Se även  Bra comeback i Viareggio Cup!
  • Brescia har inte vunnit sedan slutet av november, 2-0 hemma mot SPAL. Sedan dess två oavgjorda och fyra förluster. Frosinone kom tillbaka från två raka segrar. Sista krysset i Rigamonte för ett år sedan slutade 2-2.14:36

• Frosinone anländer till Rigamonti och kommer att försöka hålla avstånd till sina omedelbara förföljare, och Brescia kommer att försöka föra kvalområdet närmare, nu fyra poäng bort.14:33