Benzema, ännu ett skarpt hattrick: Chelsea-Real Madrid 1-3 och Ancelotti se semifinal | Champions League

De Real Madrid Att åka till London och igen för att släpa honom är ovanligt Karim Benzema: 3-1 på Stamford Bridge vs Chelsea I kvarterens första stopp Champions LeagueOch den Trippel i rad för den franske anfallaren Efter att ha dragit av en från Paris Saint-Germain i den andra delen av åttondelsfinalen. Ancelotti, som har suttit på bänken på det yttersta efter att ha återhämtat sig från Covid, ser semifinalerna och när han återvänder till Santiago Bernabeu (12 april) måste han försvara sin dubbla fördel mot Blues.

matchen – Tuchel lämnar Lukaku utanför startuppställningen och fokuserar på oförutsägbarheten hos Havertz och Pulisic, Ancelotti överraskar alla genom att skicka Valverde till planen från 1′. Chelsea börjar med en mycket stark press, men första chansen för Real: vid 10 öppnar Benzemas briljanta häl vägen för Valverde, bollen till Vinicius som placerar sig och sparkar, men hans slutsats är inpräntat i ribban. Ringningen väcker Londonbor som blir farliga med James. Men det har Benzema redan visat på god kväll och vid 21 års ålder kommer han att starta sin personliga show: Han skickar in Vinicius i truppen, som korsar området igen för Madrid-kaptenen som bränner Mendy med huvudet pillande vid den närliggande stolpen. Men det stannar inte där, För det går tre minuter och Benzema upprepar sig själv och sitt huvud: Den här gången kommer krysset från Modrics högra flank, den franske centerforwarden sparkar igång och överraskar Mendy. Stamford Bridge frös, 0-2 Real Madrid som också kan gå i den 33:e minuten 0-3, men Mindy är skicklig på att distrahera Carvajals slutsats. Chelsea svarade sedan med Thiago Silva, som nickade in från ett bra läge i den 38:e minuten. Och i den 40:e minuten kommer målet som återupptar matchen: ett inlägg från höger, Havertz nickar och gör 1-2. Vi går till paus, Tuchel skickar Kovacic och Zeyk på planen för att komma tillbaka. Men Benzema har inte avslutat sin show än och i den första minuten av andra halvlek skriver han på ett hattrick: ett spännande kaos från Mendy och Rudiger, som hände mot Paris Saint-Germain med Donnarum, men den franske anfallaren tillåter sig inte att tigga om att ta bollen och kasta nätet.. mig blues De är återigen två under och på andra sidan är det häpnadsväckande att Courtois förhindrade ett Eurogol-dyk till Azpilicueta (träff på avstånd direkt under ribban). Sedan skickar Tuchel Lukaku till planen, men belgaren är inte på kvällen: i den 68:e minuten slår han huvudet och skickas åt sidan, och efter en minut är han ensam i området från ett utmärkt läge, men med sin header han fortfarande skickar en mycket bra chans att ta sig ut genom dörren för att återuppta matcherna. En minut senare försökte Mount från distans med ett runt skott, ur vägen. Real sänker tempot och pressar Chelsea när James fortsätter att klämma på Courtois’ handskar och skicka Ziyech så högt. Det slutar så här: Benzema skickar iväg Chelsea och Real Madrid åker till Stamford Bridge och ser semifinalerna.

Se även  Knicks förstör RJ Barretts karriär med 46 poäng med förlust mot Heat

Stanna på CALCIOMERCATO.COM för att läsa de finare detaljerna av Giancarlo Padovan i 100 minuter.