Bayern München – Salzburg: 7-1 mästare 2021/2022. Slutresultat och kommentar till matchen

• Matchen är över, Bayern München 7, Salzburg 1.22:50

• 90′ + 1′

Andra halvlek avslutas, Bayern München 7, Salzburg 1.22:48

• 90′ + 1′

Hörna, Bayern München. Mot honom står Maximilian Weber.01:27

• 90′ + 1′

Avvisad kula. Joshua Kimmich (Bayern München) slår sin högra fot utanför straffområdet.01:27

• 90′

30 Leroy Sane (Bayern München) vinner en frispark på vänsterkanten.22:47

• 90′

Falskt – Kamil Pyatkowski (Salzburg).22:51

• 89′

Bona Sarr (Bayern München) vinner en frispark på högerkanten.22:46

• 89′

Falskt – Nicolas Capaldo (Salzburg).22:46

• 88′

Ett misslyckat försök. Benjamin Sisko (Salzburg) skott med höger fot från utanför straffområdet är högt och brett till höger. Assisterad av Brendan Aronson.01:26

• 85′

Mål! Bayern München 7, Salzburg 1. Leroy Sane (Bayern München) slår sin vänstra fot från en svår vinkel till vänster under det övre vänstra hörnet. Assisterad av Robert Lewandowski.01:25

• 83′

Mål! Bayern München 6, Salzburg 1. Thomas Muller (Bayern München) sköt med vänsterfoten från mitten av straffområdet i det nedre högra hörnet. Med hjälp av Leroy Sane.01:23

• 82′

Benjamin Pavard (Bayern München) vinner en frispark på höger kant.22:40

• 82′

Falskt – Nicolas Capaldo (Salzburg).22:40

• 82′

Handboll av Jean-Eric Maxime Choupo-Moting (Bayern München).22:39

• 76′

Benjamin Pavard (Bayern München) vinner en frispark på höger kant.22:33

• 76′

Fallo di Maurits Kjærgaard (Salisburgo).22:33

• 72′

Offside. Philip Cohn försöker en genomgång, men Benjamin Cisco går i offside.22:30

• 72′

Marc Roca (Bayern Monaco) misslyckades.22:29

• 72′

Brendan Aaronson (Salzburg) vinner en frispark på egen planhalva.22:29

• 70′

Mål! Bayern München 5, Salzburg 1. Moritz Kiergaard (Salzburg) Skott från vänsterkanten i straffområdet under det övre vänstra hörnet. Assisterad av Brendan Aronson.01:13

• 69′

Avvisad kula. Benjamin Pavard (Bayern München) skott med höger fot från mitten av straffområdet blockeras. Med hjälp av Bona gick med ett kors.01:12

• 69′

Hörna, Bayern München. mot Andreas Ulmer.01:11

• 67′

Toggle, Salzburg. Samson Tijani ersätter Mohamed Kamara på grund av sin skada.22:24

• 66′

Byte, Bayern München. Tangwe Nyanzu ersätter Niklas Sule.22:30

• 66′

Byte, Bayern München. Marc Roca kompenserar Jamal Musiala.22:26

Se även  Copa del Rey - Real Madrid - Barcelona 0-1, Rapportkort: Inspirerad av Casey, Benzema nr
  • 66′

Byte, Bayern München. Jean-Eric Maxim Choupo-Moting ersätter Kingsley Coman.22:26

• 64′

Hörna, Bayern München. Mot honom står Maximilian Weber.01:07

• 62′

Toggle, Salzburg. Benjamin Sisko efterträder Karim Adeymi.22:19

• 61′

Toggle, Salzburg. Han ersätter Maurits Kiergaard, Jr., Chokobweke Adamu.22:19

• 61′

Ett misslyckat försök. Robert Lewandowski (Bayern München) skott med höger fot från utanför straffområdet är mycket högt från en direkt frispark.01:04

• 60′

Byte, Bayern München. Dayot Opicano ersätter Lucas Hernandez.22:22

• 59′

Kingsley Coman (Bayern München) vann på frispark på anfallshalvan.22:17

• 59′

Falsk Muhammad Kamara (Salzburg).22:17

• 59′

Skottet räddat. Thomas Muller (Bayern München) efter en passning från mitten av straffområdet räddades under ribban. Med hjälp av Joshua Kimmish med ett kors.01:03

• 58′

Hörna, Bayern München. Mot honom står Kamil Piatkowski.01:03

• 56′

Valo de Benjamin Pavard (Bayern Monaco).22:13

• 56′

Karim Ademi (Salzburg) vinner en frispark på offensiv planhalva.22:13

• 55′

Jamal Musiala (Bayern München) vann med en frispark på egen planhalva.22:12

• 55′

Falsk Muhammad Kamara (Salzburg).22:12

• 54′

Mål! Bayern München 5, Salzburg 0. Thomas Muller (Bayern München) sköt med vänsterfoten från mitten av straffområdet till det nedre högra hörnet. Med hjälp av Leroy Sane.00:56

• 53′

30 Leroy Sane (Bayern München) vinner en frispark på högerkanten.22:10

• 53′

Falskt – Nicolas Capaldo (Salzburg).22:10

• 51′

Offside. Karim Adeyemi försöker en genomgång, men Brendan Aronson går i offside.22:08

• 48′

Hörna, Bayern München. Mot honom står Maximilian Weber.00:44

• 48′

Avvisad kula. Skott med höger fot från Robert Lewandowski (Bayern München) utanför straffområdet räddas. Assisterad av Thomas Muller.00:44

• 46′

Bona Sarr (Bayern München) vinner en frispark på egen planhalva.00:40

• 46′

Falskt – Nicolas Capaldo (Salzburg).00:40

• 45′

Byte, Bayern München. Bona Sarr ersätter Serge Gnabry.22:02

• Andra halvlek börjar med Bayern München 4, Salzburg 0.22:03

• 45′

Toggle, Salzburg. Kamel Pyatkowski ersätter Omar Sollett.22:02

• 45′

Toggle, Salzburg. Luka Susic ersätter Nikola Seewald.22:02

• 45′ + 2′

Första halvlek avslutades, Bayern München 4, Salzburg 0.21:47

Se även  Inte bara Dybala, hejdå Juventus: han pratar med Inter
  • 45′ + 1′

Skottet räddat. Skott med vänster fot från Karim Ademi (Salzburg) från vänster sida av straffområdet räddas i det nedre vänstra hörnet. Assisterad av Nicola Seewald.00:36

• 39′

Ett misslyckat försök. Benjamin Pavard (Bayern München) nickar från mitten av straffområdet nära, men missar till vänster. Leroy Sane assisterade honom med en passning efter en hörna.01:28

• 38′

Hörna, Bayern München. Mot honom, Nicolas Capaldo.00:31

• 37′

Valo de Nicolas Sule (Bayern Monaco).21:41

• 37′

Nicolas Capaldo (Salzburg) vinner en frispark på högerkanten.21:41

• 37′

Ett misslyckat försök. Robert Lewandowski (Bayern München) skott med höger fot från mitten av straffområdet är högt och brett till höger. Assisterad av Thomas Muller.00:30

• 35′

Valo de Thomas Muller (Bayern Monaco).21:35

• 35′

Mohamed Kamara (Salzburg) vinner en frispark på egen planhalva.21:35

• 34′

Skottet räddat. Andreas Ulmer (Salzburg) tar ett skott med vänster fot från utanför straffområdet och räddas i det nedre högra hörnet. Med hjälp av Omar Sollett.00:19

• 32′

Lucas Hernandez (Bayern Monaco) misslyckades.21:32

• 32′

Karim Adeyemi (Salzburg) vinner en frispark på höger kant.21:32

• 31′

Mål! Bayern München 4, Salzburg 0. Serge Gnabry (Bayern München) skott med höger fot från höger sida av straffområdet i det nedre högra hörnet. Assisterad av Kingsley Coman.00:11

• 30′

Avvisad kula. Jamal Musiala (Bayern München) sparkar ett skott med höger fot från utanför straffområdet. Assisterad av Kingsley Coman med ett huvudskott.00:10

• 28′

Leroy Sane (Bayern München) vinner en frispark på egen planhalva.21:32

• 28′

Ful av Andreas Ulmer (Salzburg).21:28

• 27′

Valo de Mano de Jamal Musila (Bayern Monaco).21:27

• 23′

Mål! Bayern München 3, Salzburg 0. Robert Lewandowski (Bayern München) skott med höger fot från mycket nära mitten av målet.00:03

• 21′

Mål! Bayern München 2, Salzburg 0. Robert Lewandowski (Bayern München) gör om ett skott från en straffspark till ett skott med höger fot i det nedre vänstra hörnet.klockan 12

• 20′

VAR-beslut: Bayern München straff.21:21

• 19′

Straff för Bayern München. Robert Lewandowski föll i straffområdet.21:21

Se även  Sammanfattning, slow motion, poäng, resultattavla och livekommentarer
  • 19′

Maximilian Fober (Salzburg) fick en straffspark efter en foul i straffområdet.21:21

• 16′

Valo de Jamal Musila (Bayern Monaco).21:16

• 16′

Mohamed Kamara (Salzburg) vinner en frispark på egen planhalva.21:16

• 15:e’

Hörna, Salzburg. mot Manuel Neuer.23:55

• 14′

Skottet räddat. Nicholas Seewald (Salzburg) ett skott med vänster fot från mitten av straffområdet räddas i det övre vänstra hörnet.23:54

• 13′

Jamal Musiala (Bayern München) vann med en frispark på egen planhalva.21:13

• 13′

Falskt – Nicolas Capaldo (Salzburg).21:13

• 12′

Mål! Bayern München 1, Salzburg 0. Robert Lewandowski (Bayern München) gör om straffen från ett skott med höger fot till det nedre vänstra hörnet.23:52

• 11′

Straff för Bayern München. Robert Lewandowski föll i straffområdet.21:11

• 11′

• 8′

Lucas Hernandez (Bayern München) vinner en frispark på egen planhalva.21:08

• 8′

Fel av Karim Adeyemi (Salzburg).21:08

• 7′

Ett misslyckat försök. Leroy Sane (Bayern München) skjuter med vänsterfoten utanför straffområdet, missar till höger. Med hjälp av Joshua Kimmish.23:49

• 6′

Hörna, Bayern München. Mot honom, Nicolas Capaldo.23:48

• 5′

Kingsley Coman (Bayern München) vinner en frispark på egen planhalva.21:05

• 5′

Falskt – Rasmus Christensen (Salzburg).21:55

• 3′

Ett misslyckat försök. Rasmus Christensen (Salzburg) missar en nick från mitten av straffområdet till höger. Med hjälp av Nicola Seewald med ett kryss.23:45

• 2′

Hörna, Salzburg. Against av Kingsley Coman.23:44

• 2′

Avvisad kula. Nicolas Capaldo (Salzburg) tar ett skott med höger fot från mitten av straffområdet. Med hjälp av Karim Adeyemi.23:44

• 2′

Avvisad kula. Skott med höger fot från Robert Lewandowski (Bayern München) utanför straffområdet räddas.23:43

• Skottet räddat. Robert Lewandowski (Bayern München) skott med höger fot från mitten av straffområdet blockeras i det nedre högra hörnet. Assisterad av Thomas Muller.23:42