Bari Reggiana 0-2: Slutresultat och höjdpunkter

• Tack för att du såg Bari-Reggiana live med oss, vi ses i nästa omgång av Serie B!18:14

• I Baris nästa omgång av Serie B, en bortamatch i Palermo, möter de Reggiana Feralpisallo på hemmaplan.18:14

• Reggiana, med ett mål i varje halvlek, leder med 2-0 över Bari och stiger till 28 poäng i tabellen. Ställningen bröt nollan i den 23:e minuten, med ett mål som gjordes av Fiamuzi och en passning av Pieranolo. I andra halvlek fördubblade Bianco sin ledning med utmärkt personligt arbete. Gondo och Pieragnolo skadade.18:13

• 90'+7'

spelet över! Bari Reggiana 0-2 (23' Fiamozzi, 83' Bianco).18:10

• 90'+5'

Reggiana-byte: Szyminski in, Meligoni ut.18:08

• 90'+2'

Risk för fusk! Lulic inne i området tar bollen med vänsterfoten och skjuter den mot mål, Pardi svarar direkt.18:06

• 90'+1'

Domaren Di Marco kallade på förlängning i sex minuter, så matchen skulle fortsätta till den 96:e minuten.18:04

• 90'

Byte av Barry: Lulic in, Kallon ut.18:03

• 89'

NASTI fick en varning för orättvist spel på Antiste.18:03

• 86'

Målet är inställt! Mattinos mål underkändes av VAR på grund av en beröring med försvararens arm mot målet.18:01

• 83'

Mål! Barry Regiana 0-2! Vitt mål. Al-Abyad avancerar till Benali på mittfältet, avancerar och träffar Perino med ett skott från kanten av straffområdet.

Titta på Alessandro Biancos spelarblad17:58

• 81'

Barry byte: Ashik in, Idjuma ut.17:54

• 80'

Varela Djamanca blinkar, Benali lyckas begränsa det men Reggiana stannar i anfallszonen.17:53

• 77'

Gnistor flög mellan Ricci och Anesti, domaren kallade ut dem båda och lugnet återställdes omedelbart.17:50

• 74'

Väsande från flaggan dyker Matino upp, bollen stiger över ribban.17:47

Se även  Europa League, Atalanta-Rakov Czestochowa 2-0, rapportkort: De Ketelaer svämmar över, Zappacosta och Ruggeri applåderar
  • 71'

Mattino fick ett blåmärke efter en kollision med Varela Gamanca, och ambulanspersonal var på fältet för att behandla tillståndet.17:44

• 68'

Reggiana-byte: Nardi in, Fiamuzzi ut.17:41

• 67'

Byte av Reggiana: Varela Gamanca kommer in, Jondo kommer in.17:40

• 66'

Muskelproblem för Gondo, anfallaren ligger kvar på marken med stor smärta.17:39

• 65'

Cibellis svaga skott blockeras enkelt av Pardee.17:38

• 63'

Barry-byte: Nasty in, Puskas ut.17:37

• 63'

Byte av Barry: Menez kommer in, Maita kommer ut.17:36

• 61'

BENALI fick en varning för orättvist spel på Crnigoj.17:34

• 60'

Akutbyte för Nesta-spelaren, Pieragnolo lämnar planen på grund av ett knäproblem.17:33

• 59'

Byte av Reggiana: Libutti in, Peragnolo ut.17:32

• 57'

Frispark från Meligoni, Antiste nickar över den, och Perino gör om bollen till en hörna.17:32

• 55'

Barry svarar genom Kallon: ett skott med vänsterfoten från insidan av området för första gången, en curlingboll.17:29

• 55'

Krinigog rycker bollen från Edjuma och avlossar ett felaktigt skott utanför området.17:28

• 54'

Korsad av Maita rensade Rosio straffområdet och sopade utan krusiduller.17:27

• 51'

Dorval rusar till höger och Peragnolo stoppar honom med ett regelbrott. Frispark för Barry från sidoläge.17:26

• 48'

Kalon hörna, flipper i området, Rosio flyttar bredvid kombinerat med Bianco.17:22

• 46'

Andra halvan av Bari Regiana börjar! Vi börjar om utan förändringar.17:18

• Reggianas bollinnehavsprocent under första halvan av matchen: 51,6 %.17:08

• Reggiana tog ledningen i slutet av första halvlek, och första halvlek slutade med 1-0 för laget som Nesta tränade. Ställningen bröt dödläget i den 23:e minuten, när Fiyamuzi utnyttjade ett inlägg från Pieranolo och slog Perino. Barry hade inget skott på mål.17:07

Se även  Bonaventura, dubbel Berardi och Fratesi, tar om livesändningen
  • 45'+3'

Slut på första halvlek: Bari-Reggiana 0-1! Villamuzi bröt nollan i den 23:e minuten.17:05

• 45'

Domaren Di Marco ger två minuters stopptid.17:02

• 44'

Fel i Richies attack, ingenting görs mot Barry.17:01

• 41'

Spänning på bänken i Reggiana: Nesta bokade och en anställd fick sparken.16:59

• 40'

Nesta fick en varning (på bänken) för att ha protesterat.16:57

• 40'

WHITE fick en varning för fult spel på Kallon.16:57

• 39'

ANTISTE bokades för orättvist spel på Ricci.16:56

• 37'

Skickat av Gondo vann Vicari duellen med Antiste.16:53

• 35'

Reggiana var farlig från ett tvärskott från Antiste, men bollen gick djupt.16:52

• 32'

Bianco går förbi Maietta och stoppas sedan för en foul av Ricci, frispark från mittfältet för Reggiana.16:49

• 30'

Baris medicinska personal är på planen och lider av ett problem med Cibellis underläpp.16:47

• 28'

Dorval går in i området och stöter ihop med Rosio, som båda har ont men inget allvarligt.16:45

• 25'

Reggiana är fortfarande i attack, och Kranigogs skott förnekas av Baris försvar.16:42

• 23'

Mål! Barry Regiana 0-1! Fiamuzi nätverk. Peragnolo når försvaret och placerar honom i mitten, Fiamuzi kontrollerar bollen i området och lämnar Perino ingen chans med högerfoten.

Kolla in Riccardo Fiamozzis spelarprofil16:41

• 20'

Jondo ligger kvar på marken i straffområdet efter en utmaning med Matino, domaren lämnar matchen.16:37

• 17'

En verbal varning från domaren till Peragnolo efter en olämplig utmaning på Dorval.16:34

• 15'

Cibelli bidrar även i försvaret, nummer 20 stoppar Bianco och får även frispark.16:32

Se även  Ancelottis tränare i fotbolls-VM: ett officiellt meddelande från idrottsministern