”Barcelona letade efter mig i januari, men Allegri ville se mig spela för Vlahovic”

Turin – Juventus tillfredsställer idag inte sina fans och om man tänker på de enorma svårigheter som Doosan står inför Vlahovic Han möter trots att han alltid varit lagets bästa målskytt med 4 mål i ligan (dock bara ett mål i spel), lyssna på Alvaro morata Det kan fortfarande ha en mild effekt och släppa spänningar ett ögonblick. Den tidigare Juventus-anfallaren som återvände tillAtletico Madrid När det gäller trots tusen rykten om att han aldrig flyttat har han pratat sedan han drog sig ur Spanien Till den välkända sändningen av Cadena Ser, mast. I centrum för uppmärksamheten stod orden som Alvaretto ägnade sitt tidigare lag, särskilt till transfermarknaden i januari och juni, när ett lag följde honom på nära håll: ”Ja, det stämmer, det fanns intresse från BarcelonaRing mig också bota Som jag pratade med inte bara om fotboll, om lite allt möjligt. Det fick mig att må bra, och jag uppskattar det verkligen.” Den tidigare Blaugrana-mittfältaren tog över efter Ronald för två månader sedan kom igen Under de följande veckorna lobbade han hårt för att Morata skulle gå med honom i Katalonien. ”I slutet av förra vintern fanns det 4-5 mycket goda chanser att utvärdera – fortsätter Alvaro – men Allegri Han var tydlig med mig, han ville att jag skulle stanna, han sa till mig att han ville se mig spela med Vlahovic. Så han blockerade allt. Jag spelade till vänster och jag gjorde det även om det var en ansträngning för mig.”

farväl
Det är inget mysterium att spanjoren, så länge han kunde, hoppades på bekräftelse i Juventus, men Atletico Madrid avstod aldrig en krona jämfört med det ursprungliga avtalet mellan de två företagen, enligt vilket det var möjligt att sälja Morata som den slutgiltiga titeln . Bara för överföringen av 35 miljoner euro på spiken. Det var därför Alvaretto återvände till Madrid trots att han hade pratat om sin bristande känsla med Diego ett tag. Simeone. Detta hände inte och det är inte förvånande att i dag bombplanen Roja Han uttrycker sig i dessa termer: ”Jag vill vinna så många titlar som möjligt, jag tror att jag fortfarande kan ge mycket till det här laget. Jag tror på ödet. Kommer jag att avsluta min karriär i Atlético? Sanningen är att jag känner mig hemma här.” Med Juventus går den nuvarande säsongen likadant, den är nu över. Medan Vlahovic har en ny ”partner” till vänster om sig. Problemet är att Philip kostnadskrävande Det var helt dolt tills nu.

Se även  Inter, tre möjliga frånvaro mot Fiorentina: Vidal får böter

Delta i Tuttosport League Fantasy Championship och vinn fina priser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.