Använd mitt namn på sociala nätverk för att få likes. Web rage

Stormen som drabbade Heather Parisi efter (och under) Beasts-intervjun har inte avtagit. Mellan familjebråk och familjebråk visar Francesca Vagnanis postprofessionella inflytande på den före detta dansaren inga tecken på att avta. I går gick Jacqueline Luna Di Giacomo till sina sociala nätverk för att förneka vad hennes mamma hade sagt på TV. Faktum är att om, enligt showgirl, relationerna hemma med hennes döttrar är händelselösa, sa Ultimos vän att saker och ting är annorlunda. ”Jag har inte sett min mamma på tio år.” jag medI en intervju som den mest ”vilda” tv-journalisten gav, berättade Heather Parisi också om sin dotters förhållande till sångaren Último, hennes pojkvän sedan minst två år. Och inga söta ord gick till spillo för sångaren. The Face of Beasts frågade sin gäst om hon var nöjd med att vara konstnärens svärmor. ”Den sista?” Farväl till kritik.

Jacqueline Luna, dotter till Heather Parisi och fästman Último, svarade: ”Jag har inte träffat min mamma på 10 år. Han vet ingenting om mitt liv.”

Heather Parisi svarar på sin dotters anklagelser

I morse bestämde sig soubrette för att svara på sina dotters ord och lade också till något om Ultimo. «För att köpa tid och försöka komma runt en fråga jag inte ville svara på, på frågan: ”Är hon glad över att vara Ultimos svärmor” svarade jag: ”Till vem? Jag vet inte vad du är pratar om.” Öppna himlen. Horder av demoniska fans trollar mig överallt för att jag inte respekterar deras idol. Inte bara för att ifrågasätta hans berömmelse, utan för att vilja ignorera historien med min dotter. Jag vet mycket väl vem Ultimo är och skulle aldrig tillåta mig själv att inte respektera honom. Jag vet också att han ser min dotter».

Se även  Du har ingen aning om ursprunget till Noemi Bocchi. Vet du vem hans mamma är?

Heather Parisi i Belve: ”Är hon glad över att vara Ultimos svärmor?” Hon svarar: ”Vem?” webbreaktion

Första punkten förklarad. Försök åtminstone. Men låt oss gå vidare och se vad den tidigare dansaren lade till.

inlägget

«En annan punkt. I hela mitt liv har jag aldrig svarat på en ryktesfråga om min integritet. aldrig. Varför skulle jag göra så här mot min dotter? Mitt undvikande svar var inget mer. Och den som inte har några dåliga avsikter eller andra avsikter än att leta efter någon förevändning för att såra mig vet det väl. lades till. Jag tror av hela mitt hjärta att frågor som rör familj och familj bör förbli inom familjen. Jag tror att människors och tidningars sjukliga nyfikenhet på dessa ämnen är rent vinstjag. Min dotter Jacqueline tycker annorlunda och använder sociala medier för att generera sympati och plocka upp några likes. Han gör detta med vetskapen om att jag kommer att ta varje slag utan någon reaktion, inte för att han inte har några skäl att förklara, utan för att det är vad en mamma gör: förlåta och vänta tålmodigt. Tyvärr påverkas inte sympatin hos alla som dricker ur brunnarna av andras olyckor, vare sig det gäller unga män, mödrar, journalistik, älskare av några av mina kamrater eller de olika djur och gamar som lever på andras smärta. uppriktig närhet, men rörs bara av viljan som sårar mig. Jag hoppas innerligt att Jacqueline hittar andra sätt att prata om utanför mitt namn. Talangen att göra det har han. Till alla de som spekulerar i andras smärta och mänskliga elände, ha modet att se inåt och fråga dig själv utan att ljuga om du kan acceptera ditt eget elände.».

Bland kommentarerna finns en störtflod av kritik riktad mot Heather Parisi, uppenbarligen peppad av dem på hennes sida. «Enligt min mening är plåstret du sätter i värre än hålet! Jag vet inte om de skriver saker till dig eller skriver dem direkt, sanningen är att om du håller tyst är det mycket bättre» Och han lägger till en till «Precis, han kunde ha ringt sin dotter direkt och sluppit alla inlägg…han gillar att snappa, säger hon». Kort sagt, enligt den sociala allmänheten skulle han ha tagit det här slaget, förlåtit och väntat tålmodigt, utan att anklaga sin dotter.

Se även  Andrea Maestrelli och Gielle de Donna: Nocturnal Secrets - Big Brother ...

Kort sagt, om avsikten med Heather Parisis jobb är att skapa fred mellan henne och hennes dotter, låt oss anta att målet kanske inte har uppnåtts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *