”Anita Olivieri är inte förlåten…”

Fiordaliso minns sin upplevelse i Gf och avslöjar sina tankar om Beatrice Luzzi och Anita Olivieri.

sångare Blåklint Hon återvände för att prata om sin långa och intensiva erfarenhet på Casa del Storebror. I en intervju med Chi Weekly var den tidigare älskade konkurrenten i obalans Möjlig vinnare av dokusåpan Canale 5 Och han avslöjade det Riktiga tankar om Anita Olivieri.

Fiordaliso prognos

Blåklint Hon har varit en av de mest älskade och uppskattade tävlande i och utanför huset Storebror. Några veckor efter att hon lämnat scenen gav sångerskan en ny intervju till veckotidningen Chi, där hon utvärderade sin resa och avslöjade… Det mest oväntade hon upptäckte om sig själv på reality-tv:

Tålamod, jag trodde inte att jag hade så mycket. Att stanna hemma, lyssna på alla, men också på mig själv. Jag vaknar varje morgon och upptäcker en dag som förr, lever i modernitet: jag hade tålamodet att stanna där. Pojkarna hjälpte mig också mycket, det var de som förändrade mig och inte tvärtom. Jag tittar alltid på dem. Det finns kärlek utanför också och det är det som finns kvar.

Det gör ont i mig att se att sociala medier behandlar allt så hårt. Det är ett spel, men livet i det här huset är verkligt. Karaktärer dyker upp, men de är inte dåliga: det är så folk ser dem. Casa del Gf är en värld i ständig utveckling, det finns argument, förtydliganden och försoningar, även efter två dagar, vilket motsvarar två månader.

Läs också
Sammandrabbning i GF mellan Garibaldi och Varese

Blåklint Sedan sa han sitt Beatrice Luzzi och Anita OlivieriI centrum för kontroversen för hans val att börja dejta i representanthuset gf Med Alessio Falcone. Varför oroa sig? vinnareMen enligt sångaren är det skådespelerskan som vinner ”förtjänt”:

Beatrice kommer definitivt att vinna och hon förtjänar det. Hon är en kvinna som bestämt sig för att inte ge upp. Hon berättade att hon kom hem eftersom hon lämnade många saker till sista minuten. Hos Beatrice finner vi alla kvinnor som inte har lyckats, som inte längre är unga, på jakt efter frälsning. Men jag blir ledsen när jag ser att mäktiga människor inte ses på detta sätt av allmänheten. Anita, som jag älskar, är till exempel inte förlåten för att hon är vacker och ung. Tidigare var det något extra, men nu har det blivit ett misstag.

Ta reda på de senaste nyheterna om Storebror.

Se även  "Jag var het och befriad" - Libero Quotidiano

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *