Andrew Garfield säger att hans mammas död gjorde honom i ”extrem smärta”

Andrew Garfield avslöjade att hans mammas död lämnade honom i ”extrem smärta” och berättade hur han inte hade kunnat göra ”något” på ett tag.

Den 38-åriga skådespelarens mamma dog i bukspottkörtelcancer 2019, strax innan inspelningen för sin Oscarsnominerade roll i Tick, Tick…Boom!

Andrew berättade om effekterna av sin förlust mot Jackie Long på Channel 4, och sa vemodigt att det fick honom att känna sig vilsen och desorienterad, och tillade: ”Med en förlust som denna håller världen på att ordnas om.”

Förkrossad: Andrew Garfield avslöjade att hans mammas död gjorde honom i ”extrem smärta” och berättade hur han inte hade kunnat göra ”något” på ett tag

Han förklarade, ” Det är väldigt svårt, jag tror att med en förlust som denna är världen omarrangerad och jag säger att jag vet att jag inte är unik i den upplevelsen.

Det är så konstigt för det känns så unikt när det händer, om jag känner mig som min Gud så är jag den enda som någonsin har förlorat sin mamma, för det känns så ensamt och så subtilt.

Det kändes som en delikat plåga och jag ville inte på ett tag, jag kunde inte göra någonting.

”Jag var typ vilsen och världen var inte vettig, och det gör den fortfarande, för jag saknar henne så mycket, och jag hoppas att det aldrig blir vettigt för jag vill alltid sakna henne.”

Andrew vann strålande recensioner och priser för sin skildring av Tick, Tick… Bom! ”Rent”-kompositören och kompositören Jonathan Larson, som plötsligt dog på morgonen av den första förhandsvisningen av ”Rent”.

Och medan filmstjärnan, även känd för sin roll som Spider-Man, säger att hans mamma var ”stolt” över hans filmkarriär, blev hon ännu mer upprymd över hur han behandlar människor i vardagen.

Han sa i programmet, ”Hon var stolt över mina prestationer men hon var så mycket mer stolt över hur jag hanterade någon i Sainsbury eller Asda som kollade in oss efter matvaror, hon var någon som handlade om den lilla vänligheten i livet .”

Tragiskt: Jackie Long, som beskriver inverkan av hans förlust på Channel 4-nyheterna, sa vemodigt att det fick honom att känna sig vilsen och desorienterad, och tillade:

Tragiskt: Jackie Long, som beskriver effekterna av hans förlust på nyheterna från Channel 4, sa längtansfullt att det fick honom att känna sig vilsen och desorienterad och tillade: ”Med en förlust som denna håller världen på att ordnas om.”

Han förklarade hur hans mamma alltid har påverkat honom och fortsatte: ”Om jag är irriterad mot någon, om jag har en jobbig dag och någon går förbi mig och har varit snäll mot mig och jag är oförskämd, kommer jag att känna en liten hand på min axel, det kommer att vara min mammas hand och jag hör henne säga ’Andrew’ och jag kommer tillbaka och säger Förlåt, det var lite oförskämt av mig.

”Jag hoppas att hon inte tar handen från min axel sådär.”

Det kommer när Netflix-tittarna har blivit häpna över Andrews ”fantastiska” skildring av kompositören Jonathan Larson i den nya musikalen.

Med Andrew och Vanessa Hudgens i huvudrollerna är filmen en semi-självbiografisk berättelse om kompositören/dramatikern Jonathan i de första dagarna av sitt liv när han kämpar med att fylla 30 och livets hårda realiteter som en kämpande artist.

Han tillbringade flera år med att arbeta på en restaurang i New York och bodde i en liten lägenhet som inte ens hade uppvärmning, eftersom han försökte göra den till en kompositör och dramatiker.

Larson dog tragiskt, 35 år gammal, av en aortadissektion 1996 kvällen före premiären av RENT-musikalen off-Broadway.

Serien kommer som fans favorit, … BOOM! Det gick inte att göra en lista över BAFTA.

Den rankades inte i en kategori, även om Andrew vann en Golden Globe och en SAG-nominering för bästa skådespelare.

Det är dock upp till bästa skådespelare och bästa filmklippning vid den 94:e Oscarsgalan.

Roll: Andrew spelar den Pulitzer-prisbelönade dramatikern Jonathan Larson i den kritikerrosade biopic regisserad av Lin-Manuel Miranda, som börjar sändas den 19 november på Netflix

Roll: Andrew spelar den Pulitzer-prisbelönade dramatikern Jonathan Larson i den kritikerrosade biopic regisserad av Lin-Manuel Miranda, som börjar sändas den 19 november på Netflix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *