Alessandro Baricco: ”Hur mår jag? Jag tillbringade sommaren på sjukhus, jag var…


Alessandro Barico Svarar på de mest komplexa frågorna. ”Hur mår jag? Det ärligaste svaret är att jag mår bra, och å andra sidan skulle jag inte vara här. Så jag är en som tillbringade sommaren på sjukhuset, och du lämnar efter dig vackra bitar av dig själv. När du går har du bitar att ta tillbaka, du är hård. Jag var tvungen att rengöra mina tänder och jag var så svag ”Så mycket att allt jag kunde göra var att röra på huvudet och undrade om jag någonsin skulle komma ut . Jag mår bra nu. Det är en lång resa som jag inte har avslutat än, det finns en obeveklig långsamhet.” Således författaren i en studie hur är vädretIntervju av Fabio Fazio.

Barikos återkomst och meningen med livet

Av Ricardo LunaSvart mössa, fyrkantig halsduk och handskar. Barico dyker upp i sitt första tv-framträdande efter en lång tids sjukdom som tvingade honom att lämna scenen, vilket han meddelade på sociala medier.

Medan ikväll Han säger att han gifte sig i december. ”Det är mästaren, det är kroppen, hur mycket bra och dåliga saker i livet den dikterar för dig. Panikattacker, vilket är en underbar sak med kroppen. Du vill inte säga till dig själv att du inte är okej med världen säger det till dig.” Med min kropp, ”vi hade galna stunder tillsammans.”

Abel the Gunslinger in the Metafysical West av Alessandro Baricco

Se även  "Du behöver inte be om ursäkt." Så här försvarar Donatella Versace Ferragni och...

Av Maurizio CrosettiVarför välja att överföra sjukdomen via sociala medier? ”Det var ett praktiskt val, du måste säga att du inte mår bra och de måste förstå det. Sociala medier fanns inte tidigare. Det hände mig två gånger, och det var till stor hjälp. Jag upptäckte att det fanns en många människor som hjälpte mig med kärlek.” Den vågen av sann tillgivenhet. Det gav mening åt deras liv och de saknade läraren som de hade en intim relation med. Jag hade ett obehagligt förflutet och jag var inte van vid världen älska mig. Det var en mäktig upplevelse. Att kändissjukdomar har blivit så läckra nyheter gör mig lite förvånad. Det börjar en ond cirkel där, för många människor berättar detaljer, och det skapar en rädslaeffekt. Jag vet inte om det är ”Vi ger rätt budskap. Min sjukdom är en anomali. En av hundra tusen får det. Oroa dig inte.” Rädd? ”Vi säljer det för mycket, och det är en av sakerna vi gör fel. Rädsla har med lust att göra. Du slutar vilja och börjar frukta. Det är lust som eliminerar rädsla.”


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *