fredag, september 20, 2024

Tid, livebevakning och var du kan se livetennis på TV

Datum:

Cincinnati (USA) – Tack för Australiska Thompson drar sig ur (revbensproblem för honom), Jannik Sinner flyger till kvartsfinalen i Masters 1000 i Cincinnati (Ohio), där han kommer att möta ryssen Rublev. En slags revansch för Sydtyrolspelaren som för drygt 10 dagar sedan blev utslagen av de ryska mästarna i Kanada i kvartsfinalen. The Blue, som fyllde 23 år igår (16 augusti), når för första gången detta stadium av hardcourtturneringen på Lindner Family Tennis Center i Cincinnati. Världsettan kvalificerade sig till andra omgången tack vare en seger över Michelsen med 6-4 och 7-4 i den hittills enda matchen i Western and Southern Open. Vägen som tog Rublev till kvartsfinal var dock svårare: han var också med på resultattavlan tack vare sitt farväl, och slog först kinesen Zhang med 6-4, 6-3 och sedan Nakashima med 7-6, 6-1. Precis i slutet av matchen mot amerikanen talade Andre om utmaningen mot mästaren från Sesto Busteria: ”Han är en fantastisk spelare, även om jag precis slagit honom. Jag hoppas kunna spela en bra match till och försöka ge mitt bästa som jag gjorde i Kanada. Jag försöker alltid lära mig något av honom, som Carlos Alcaraz, från Medvedev, från .” ”Zverev och alla andra toppspelare idag måste nämna de tre stora och Andy Murray, som var i en annan kategori och bara kan beundras.”.

Följ alla tennismatcher live på vår hemsida

Siner Rublev 4-6, 7-5, 0-0: Live

Utmaningen kommer att avgöras mellan Sinner och Rublev i det tredje setet.

Siner-Rublev, andra set 7-5

Sinner var nu självsäker och i den tolfte matchen i andra set stängde ställningen 7-5.

Se även  Inte bara Dybala, hejdå Juventus: han pratar med Inter

Sinner stannar kvar i matchen, vinner den tionde matchen enkelt och tar en ledning med 5-5 i andra set. Sedan, på Rublevs serve, kunde italienaren övervinna ytterligare två brytpunkter och vinna huvudmatchen: 6-5 till mästaren från Sesto Pusteria.

Sinner backar 15-40 och ger två breakpoäng till Rublev, men återvänder som mästare och leder med 4-4. Oändligt nionde spel (över 10 minuter): Sinner vann med två poäng som mästare, men Rublev räddade pausen tre gånger med en utmärkt serve och tog en 5-4-ledning.

I den sjätte matchen bekräftar Athim det ökande momentumet och vinner matchen igen utan att tappa en enda poäng: 3-3. Att italienaren upplevde ett bra ögonblick av prestation var uppenbart i den sjunde matchen när han fick ytterligare två breakpoäng, men ryssen förlitade sig på sin serve och förlorade med 15-40 och vann fyra poäng i rad för att leda 4. – 3.

Einer börjar öka hastigheten på motorn och djupet på sina skott: i det femte spelet vinner italienaren två break-punkter, men Rublev är bra på att ta bort dem och vinna matchen.

I den tredje matchen kontrollerade Rublev situationen utan problem och gjorde ställningen 2-1, men Siner svarade med att öka sina servekvoter: matchen vanns utan att lämna några poäng till ryssen, 2-2.

Blue vinner den första matchen, bryter sin motståndares serve och ger inte upp en enda poäng till ryssen. Men i nästa match kom Rublevs kontring som omedelbart förde tillbaka bakslaget i oavgjort mot Siner.

Det andra setet börjar, Rublev servar.

Siner-Rublev, första set 4-6

Men Rublev blev inte avskräckt och knäckte Sinner och vann första set med 6-4. Det bör noteras att den blå spelaren gav upp serven och det första setet med ett dubbelfel.

Se även  För klubben är inte orolig

Sinner kunde hålla serven i den åttonde matchen. Sedan, i den nionde matchen, avbryter Blue först ett setpoint och bryter sedan sin motståndares serve vid första tillfället i matchen: 4-5.

I den sjunde matchen ledde Sinner med 15-30, men Rublev kunde hålla serven utan att dela ut breakpoäng.

Ännu ett spel med fördelar för Sinner som dock är bra på att inte tillåta ytterligare ett avbrott till Rublev och sedan stänga vid första tillfället: 2-4.

Sinner förlitar sig på sin serve och efter att ha legat under 15-30 i den fjärde matchen återhämtar han sig och kvitterar till 1-3, men Rublev ger inte upp och går till 4-1 utan att ge upp en enda poäng.

Rublev håller första matchen utan problem Ställningen slutar 1-0 Omedelbart efter pausen med den första tillgängliga brytpunkten: 0-2. Sedan i nästa match drog inte Montreal-finalisten ner tempot Och vinner med 3-0.

Den första gruppen inleder matchen mellan italienaren och ryssen.

Sinner och Rublev tog sig till domstolen för den första matchen för dagen av herrturneringen i Cincinnati. Vi kommer att följa matchen i realtid: efter uppvärmningen börjar matchen mellan italienaren och ryssen. Den som vinner dagens match möter vinnaren av konfrontationen mellan tyskarna i semifinalen Zverev Och den amerikanska Shelton.

Sinner-Rublev: När du spelar

Matchen mellan Sinner och Rublev, giltig för kvartsfinalerna i Western & Southern Open, Masters 1000 som för närvarande hålls på hårdbanorna i Lindner Family Tennis Center i Cincinnati, är planerad till lördagen den 17 augusti på Centre Court senast den 7. e.m.:55.