torsdag, september 19, 2024

Små inlägg, första nederlag för De Rossi Live

Datum:

Rom– Första nederlaget den här säsongen för Rom: efter 6-1 de Latina e Dragningen sker i Kosiceett lag De Rossi 1-0 i Trigoria mot Toulouse. Mitt i transferfönstret, i väntan på Sule och Dovbek, fortsatte Giallorossi-tränaren sina taktiska tester och studerade framför allt nykomlingen Le Fée. I andra halvlek kom Smalling och Abraham tillbaka, som missade de två första vänskapsmatcherna på grund av muskelproblem. Återupplev matchen live med oss.

21:00

Roma, från Sule och Lovi till den nya centrala anfallaren: alla Friedkins utgifter

Här är alla Giallorossi-klubbens investeringar i de senaste övergångsaffärerna.

20:45

Rom, låt oss upptäcka Friedkins konspiration

Läs Marco Evangelistis kommentar om Giallorossi-laget.

20:30

Roma, den andra tröjan är klar. Och Adidas blir gult och rött

Mot Toulouse bar laget Fulvio Bernardinis första kit. Den andra kollektionen lanseras den 1 augusti.

20:15

Dovpik närmar sig alltmer Roma: två spännande tecken för marknaden

Den ukrainske anfallaren är det första målet för De Rossis attackFull överenskommelse om lönen och vi jobbar på ett avtal med Girona.

20:00

Roma – Toulouse 0-1, alla bilder från matchen

De vackraste bilderna från den Gyalurussiska och franska matchen. Titta på allt bild.

19:48

48′ – Slut på matchen: Roma – Toulouse 0-1

De Rossis lag pressar extra mycket de sista tio minuterna, men hittar inte rätt läge att kvittera. I Trigoria vann Toulouse med 1-0.

19:47

47′ – Balou på Smalling

Det romska laget hade inte tur till slut, eftersom den engelske försvararen träffade stolpen och blockerade en frispark från högerkanten på ett par steg bort.

Se även  "Vad hände under de första 20 minuterna?"

19:41

41′ – Stor chans för Darboe

Mittfältaren var nära att kvittera med ett underbart skott från kanten av straffområdet, som blockerades av Toulousemålvakten.

19:26

26′ – Andra byten för Roma

De Rossi inkluderar även Ryan, Solbakken, Darbo, Saugamel, Cama, Graziani och Nardin.

19:25

25′ – Andra paus: Ännu en nedkylningspaus

Det är fortfarande väldigt varmt i Trigoria. Båda lagens spelare stannade för en kort paus.

19:15

15′ – Angelino rusar från vänsterkanten

Bra initiativ från den spanske yttern som går tillbaka och placerar den i mitten för Abraham i väntan på det franska försvaret.

19:00

1′ – Början av andra halvlek: Tre byten för Roma-spelare

De Rossi börjar ändra några bitar. Gå in i Bove, Smalling och Abraham. Beselli, Kumbula och Dybala kommer ut.

18:48

48′ – Slut på första halvlek: Roma – Toulouse 0-1

Lågt tempo och få chanser första halvan av matchen. Roma var med vid två tillfällen med Joao Costa och Dybala, men utan större övertygelse. Å andra sidan gjorde Toulouse målet i sitt första anfall med Gboho.

18:35

35′ – Toulouse framför

Fransmannen kastade sig till höger, bara för att Romas försvar skulle hitta sig oförberedt och mitt i området exploaterad av Gboho, som passerade Svilar med högerfoten i två etapper.

18:23

23′ – Första paus: Det är en nedkylningspaus

Det är väldigt varmt i Trigoria och båda lagen borde ta en stund att dricka och svalka sig.

18:14

14′ – Dybala tar en frispark

Den argentinske anfallaren, för närvarande Romas kapten, sköt från kanten av frisparken som togs av Joao Costa, men bollen nickades bort av motståndaren.

Se även  "Bayern är redo att återlansera De Ligt, alternativet mellan Gabriel och Pau Torres"

18:10

10′ – Joao Costa, första skott från höger

Den nittonårige brasilianaren skjuter bra ner på högerkanten, är fokuserad men missar målet och kan inte vara skarp med sina vänsterfotsskott.

18:00

1′ – Roma – Toulouse, avspark

Vänskapsmatchen börjar i Trigoria. Första bollen för Giallorossi.

17:45

Smalling och Abraham på bänken

Redo att gå in i bland annat andra halvlek finns även de två engelska spelarna som återhämtat sig från sina egna muskelproblem.