Betis Sevilla – Roma live 1-1: Belotti väcker Giallorossi

20:48

95′ – Matchen är över

Här slutar matchen i Sevilla. Betis och Roma gjorde 1-1 med mål från Canales och Belotti.

20:35

87′ – Pellegrini åkte också ut för El Shaarawy

Ett annat alternativ till Rom: Exodus Pellegrinifortfarande som bäst, inomhus El Shaarawy.

20:30

81 & # 39; – Betis är vänd framåt

möjlighet för spanjorerna. Iglesias Från en snäv vinkel försöker han den starka högern som missar dörren och kastar sig vid sidan av målet Roy Patricio.

20:19

71 & # 39; Romabyte: Spinazzola på utsidan, Vina på insidan

Rom förändras. utmattad Spinazzolainuti Matthias Wien. Mo vill ha nya krafter på avdelningen. Tre minuter senare missade Belotti också Buff.

20:15

66′ – Roma vaknar

Tecken på att vakna Till Rom efter att han hittat ett mål Slips Nu är hon mer avslappnad på planen. Mer bollinnehav och högre tyngdpunkt för ett lag Mourinho Som nu letar efter ett mål fördel.

20:05

55′ – Romas mål med Belotti!

Rom oavgjort med Gallo Belotti! Abrahams inre passning in i straffområdet, bollen berördes först av Belotti, sedan av camara (Bakom bollen då inte offside): Guineanen kryssar i mitten och hittar anfallaren, som avancerar till 1-1.

20:00

50′ – Betis är farlig, Canales missar skottet

Om igen Roma tappade den dåliga bollen, denna gång från Cristante som totalt missbedömde sin partner och serverar den spanska omstarten. Joaquin korsar in i mitten av området för att Canalys Som inte tar bollen bra och missar poängen.

19:53

45′ – Matchen återupptas

Andra halvlek börjar med ett byte för Roma: i Camara istället för Matic.

19:37

49′ – Första halvlek avslutas

Första halvlek avslutas med fördel av Betis med Canales. Roma var inte särskilt effektiva med att förbereda matchen, bara Belottis mål dömdes bort för offside.

Se även  Basket: Venezia vinner över Brescia och avancerar

19:35

48 & # 39; Roma, underkände Belottis mål

Tecken på att vakna. Rom kan hitta Klar Från lotteriet men det kommer inställt om intrång. Spinazzolas inlägg, vinner med en nick Belotti Vilket var en tum före det spanska försvaret.

19:30

43 & # 39; Rom misslyckas med att bygga

Rom som en docka Och nu på nåd av innehav av bollen från Betis. Långt arbete för Pellegrini-män som kommer område Han försökte flera gånger för ett skott som avvisades av Giallorossis försvarare. Samtidigt är Cristante på golvet för att möta en match: Mancini Han blir arg på domaren för att han inte stoppade matchen och kommer till försiktighet. Den första gula från Gelorossi A matic För några minuter sedan för att varna Joaquin.

19:21

33′ – Betis framme med Canales

Betis tar ledningen med Canalys Network. Dålig boll tappade horisontellt från Spinazzola Den som ger bollen till värdarna, spanjoren sparkar in i mål från utanför området för att hitta den avvikelse Från Ibanez Detta förskjuter Rui Patricio.

19:15

24 & # 39; Roma är inte särskilt avgörande, mycket individuella misstag

Rom misslyckades med att göra sig själv farlig. För många enskilda buggar när du ställer in spelet som inte tillåter angripare att hitta djup.

18:57

9′ – Romas chans med Pellegrini

Det första skottet på mål är också från Roma. Spinazola kryss i området, förväntar Luiz Felipe Belotti men bollen slutar vid mina fötter Pellegrini multiplikation med smutsig utan att ge makten att fotografera. Bravo kunde enkelt snappa upp resultatet.

18:52

Dålig foul på Matic, domaren varnar inte

dålig operation matic Mitt på fältet: hammarfot räddade På ankeln av Giallorossi. matic Han ligger kvar på golvet och har ont och vaknar en minut senare. Domaren varnar inte Spansk klubbspelare.

Se även  UEFA-ranking och femte plats i Champions League: Italien skjuter i höjden

18:50

3 & # 39; Det första målet är ett Betis-skott

Första skottet på mål av hemmalaget. vänster Från Rodri Från kanten av området försök att överraska i det nära målet Roy Patricio: Akta dig för portugiserna att stoppa dem.

17:46

0′ – matchen börjar

Avspark domaren sideropoulos, en boll att bli slagen Från bildandet av Mourinho i den vanliga Giallorossi-uniformen.

18:25

Pellegrini: ”Vi vill komma härifrån på poäng”

Lorenzo Pellegrini Prata med Skys mikrofoner några minuter innan avspark.

Gruppens svåraste match?
”Ja, även för andra faktorer som värmen. De är ett fantastiskt lag, det såg vi i första omgången. Det kommer att bli viktigt att komma ut här med poäng.”

Vi behöver din hand utan Dybala.
”Ja, jag försöker göra vad jag kan. I första sträckan beslutades det att inte ta mig till bänken, men det är viktigt för mig idag att vara här. Jag vill göra det bra och laget vill ta mig ut här med poäng.”

18:17

Betis Roma, liksom Ryan Friedkin är på plats

Vicepresidenten för Giallorossi-klubben kommer också att delta i den viktiga matchen mot Betis Sevilla, Rayan Friedkin. Sonen till herden i Rom är Hon gick förbi för att hälsa på Giallorossi-delegationen i centrum innan matchen.

18:10

Roma på stadion: en omröstning före Betis

laget Anlände till Villamarin Stadium i Sevilla Där han möter Betis om mindre än en timme. spaning I fältet innan du gick med i omklädningsrum och slitage officiella klädsel Från uppvärmningen och sedan till matchen.

18:00

Rom, målet i Europa är rutin

Roma gjorde mål i 22 raka bortamatcher i Europatävlingen, en rad som började i november 2018. Hans tidigare rekordsvit var sju raka bortamatcher.

Se även  Gigi Riva 30 tusen människor vid begravningen av basilikan i Bonaria - Nyheter

17:45

Rom, vi behöver en seger på spansk mark

Nu behöver du Seger på spansk mark. Roma har förlorat allt detta Tre bortamatcher Mot spanska lag, mot var sin motståndare: Atletico Madrid (0-2), Barcelona (1-4) och Real Madrid (0-3).