3-2 Ala Germania, Besellis show!

en övertygande debut för Italien U19 mot Germania. bildning Frimärken Det påtvingade sig med stor auktoritet, trots spänningen under andra halvlek, i Bremen. Azzurri vann de första tre poängen från en järngrupp som också inkluderade Belgien H Slovenien (på planen kl. 16.00) och gav sig omedelbart iväg för att kvalificera sig till EM i nästa kategori, bara att vara den första att lyckas. Sammantaget presterade alla pojkarna utmärkt, med särskilt omnämnande lättförfattare till två mål och en assist e Dr Andrea, bra på att göra 2-0 för ögonblicksmålet och röra nätet vid andra tillfällen. Utanför Sassuolo Då var han ute på grund av muskelproblem i höger ben. 90′ även till Juventus-spelaren exaktvilket också är ett test av substans och kvalitet längs höger.

Tyskland – Italien U19, matchhistoria

Italien Stark roll i matchen mot Germania. Bra fältockupation, mycket aggressivitet och väldigt få kladd. Riktigt anmärkningsvärt förhållningssätt och attityd killar från Frimärken Det var verkligen inte lätt att spela på tyskarnas stadion i Bremen, för att vara exakt. En första halvlek som gjorde att Azzurri kunde skapa chanser och även hitta ett dubbelt övertag. före f Dr Andrea Rör vid Eurogol med ett allroundskott, men strax efter det lätt Att sätta in 1 till 0 på nätverket. Det går några minuter och team Frimärken Hitta den dubblade med svart och grön vinge. Med ryggen mot dörren lyckas han vända sig om med knivhuggande vänsterhand Filler. Tyskland hade svårt att svara, också tack vare Azzurris utmärkta prestationer och i den 45:e minuten skickade domaren Italien till omklädningsrummet.

Se även  Juventus Barcelona, ​​Cards Report: Kane applåderar

Den andra halvan av texten ändras inte. Blues springer och skapar, jobb lätt Det får ett glädjeskrik att kvävas i halsen och strax därefter Germania Vid första tillfälle att hitta nätverket. möjligheten Direkt på frispark lyckas han hitta ett vackert mål. här Italien Han lämnar matchen för ett ögonblick och tyskarna tar fördel. Viss säkerhet och till och med klarhet kollapsar, som hände den 2-2 av lever-lämna allt ifred i lådan. Frimärken Försöker att larma och det fungerar också med vissa ändringar. Jag övervann det svåra ögonblicket, tack vare A.S Mastrantonio Super vid vissa tillfällen, ändå lätt att gå in i tabellen. Uthållighet och uthållighet, vilket framgår av den dubbla returen han vann och sedan med högerfoten var han bra på att övervinna Filler. I finalen, viss spänning för Azzurri, som försvarar fördelen och avslutar matchen med tre poäng på fickan. Mot Italien Pollini som nu väntar på matchen dem emellan Belgien H Slovenien.